ACT ON CRISIS APPLICATION

Privacy Policy

(Lithuanian version can be found below)

  1. Last updated: March 30, 2020

  2. This Privacy Policy outlines how we will collect, use, store and share Your Personal Data when You use the Application and tells You about Your privacy rights and how the law protects You.

  3.   We are committed to protecting your privacy. It is important that You understand how We look after Your Personal Data and how We make sure that We meet our legal obligations to You under Data Protection Law.

  4. If You have any questions in relation to this policy or generally how Your Personal Data is processed by Us please contact Us by email info@actoncrisis.com.

 

Interpretation and Definitions

Interpretation

5. The words of which the initial letter is capitalized have meanings defined under the following conditions.

6. The following definitions shall have the same meaning regardless of whether they appear in singular or in plural.

Definitions

7. For the purposes of this Privacy Policy:

  • You means the natural person accessing or using the Application.
    Under GDPR, You can be referred to as the Data Subject.

  • Company (referred to as either "the Company", "We", "Us" or "Our" in this Privacy Policy) refers to UAB Emocinis balansas , a company incorporated and registered under the laws of Lithuania, with legal entity code 305553328, having its registered office address at Kelmė, A. Mackevičiaus g. 23-25, Lithuania.
    For the purpose of the GDPR, the Company is the Data Controller which means that we are responsible for looking after it. We will use Your Personal Data fairly, lawfully and in a transparent manner, and in accordance with the applicable Data Protection Law.

  • Application means the software program provided by the Company downloaded by You on any electronic device, named Act On Crisis/AOC.

  • Personal Data is any information that relates to an identified or identifiable natural person. For the purposes for GDPR, Personal Data means any information relating to natural person such as a name, an identification number, location data, online identifier or to one or more factors specific to the physical, physiological, genetic, mental, economic, cultural or social identity.

  • Device means any device that can access the Application such as a computer, a mobile phone or a digital tablet.

  • GDPR means General Data Protection Regulation 2016/679.

  • Data Protection Law refers to applicable data protection legislation including, but not limited to, the GDPR.

 


Collecting and Using Your Personal Data

Types of Data Collected

Personal Data
 

8.We collect and process Personal Data when you interact with our Application, and in the following ways described below.

9.When You choose an option to have 1on1 talk with a professional, We ask You to provide Us with certain personally identifiable information that can be used to book a meeting, contact or identify You. This information may include, but is not limited to:

  • Name 

  • Email address

  • Phone number

  • Message You wish to leave to the professional prior to the meeting

  • Confirmation that You are above 18 years old 

  • country of residence

  • selected language in which You wish to talk with professional

  • selected professional

  • selected time slot for meeting

10. When You make a complaint or submit a query to Us in relation to the Application, You will provide Us with relevant data including data about Your experience and difficulties with the Application.

11. Usage Data, i.e. data about how you use the Application, is collected automatically when using the Application so that we can analyse how the Application is used by users. This helps Us to improve the Application and We do not use it for any other purpose. Although Usage Data does not identify You by name, and we will not attempt to identify You by name or to use the information to make decisions about You, the information is associated with a unique identifier, namely Your device ID, therefore You are identifiable and the information constitutes Personal Data for the purposes of Data Protection Law. It is important for Us to be able to distinguish different users by using this unique identifier so that We can analyse how individual users use the Application. Usage Data may include information such as Your Device's Internet Protocol address (e.g. IP address), Your Device ID, the type of mobile device You use, Your mobile operating system, information about the Application being opened, Information about the region in which the Application is opened and other diagnostic data.

 

Purposes and Legal Basis for processing Personal Data 

12. Data Protection Law requires Us only to process Your personal data if We satisfy one of the legal bases of processing set out in the GDPR, for each purpose of processing.

13. The Company may use Personal Data for the following purposes:

  • To arrange Your meeting with Your selected professional and contact or identify You. Processing is necessary for the performance of a contract between You and Us.

  • To maintain and improve the Application by collecting and processing Usage Data. The processing is necessary for Our legitimate interest to maintain and improve the Application.

  • To reply to and deal with complaints and queries relating to the Application. The processing is necessary for Our legitimate interest to provide users of the Application with good customer service.

 

Who do we share Your Personal Data with?

 

14. We may share Your Personal Data with Our trusted services providers when they provide services to Us, or to You on behalf of Us and under Our instructions. We will control and shall remain responsible for the use of Your Personal Data at all times.

15. We may share Your personal information described in this Privacy Policy with the following recipients:

  • Developers and administrators of the Application;

  • Providers of data security, data management, website hosting, cloud hosting, storage solutions, software as a service (SaaS) and other IT services; 

  • Providers of Application analytics services;

  • Our staff who need to access Your data to perform their functions and who are bound by confidentiality obligations;

  • Professionals: when You share personal information in order to book a professional, only your name, submitted message dedicated to chosen professional, language you wish to talk in and country you will be talking from will be shared with them via email. 

  • Other users of Application: when you participate in community chats, only your submitted messages will be shared with others.


 

We may share or transfer Your personal information in connection with, or during negotiations of, any merger, sale of Company assets, financing, or acquisition of all or a portion of our business to another company.

 

We may also disclose Your Personal Data as required by law, including laws outside Your country of residence, to comply with a court order or to comply with other legal or regulatory requirements, for example, to courts, law enforcement authorities, and regulatory agencies such as data protection supervisory authorities.  

 

Retention of Your Personal Data

16. The Company will retain Your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use Your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes, and enforce our legal agreements and policies.

17. The Company will also retain Usage Data for internal analysis purposes. We will only retain Usage Data for a period of 3 years after We collect it. This is so that We can understand how You use the Application over time. After 3 years, We will aggregate the data with data of other users so that it no longer relates specifically to You or any other individual.

 

Transfers outside of the European Economic Area

​18.The Personal Data described in this Privacy Policy may be processed outside of the European Economic Area (EEA), in countries which the European Commission does not consider to provide the same level of protection to personal data as that granted within the EEA. In such cases, we make sure that additional safeguards are in place and your Personal Data is protected. 

19. Google LLC, which provides Us with Google services such as Google Analytics, is based in the US and certain data may be transferred outside EEA. Google LLC participates in the Privacy Shield. You can learn more about Privacy Shield here - https://www.privacyshield.gov/

 

Security of Your Personal Data

20. When handling Your personal data, We take appropriate measures reasonably designed to protect Your information from unauthorised access, loss, misuse, disclosure, alteration or destruction. Unfortunately, the transmission of information via the internet is not completely secure. Although We will do our best to protect Your Personal Data, We cannot guarantee the security of Your data transmitted to the Application; any transmission is at Your own risk. Once we have received Your information, We will use strict procedures and security features to try to prevent unauthorised access. 

 

Your Rights in relation to Your Personal Data

21.The Company undertakes to respect the confidentiality of Your Personal Data and to guarantee You can exercise Your rights. 

22.You have a number of rights under Data Protection Law in relation to the way We process Your Personal Data, which are set out below. You may contact Us using the details at the beginning of this Privacy Policy to exercise any of these rights or if You have any questions about these rights. In some instances, We may be unable to carry out Your request, in which case We will write to You to explain why.

23.You have the right under this Privacy Policy to:

  • Request access to Your Personal Data. You have the right to request confirmation that your personal data is being processed, access to your personal data (through us providing a copy) and other information about how we process your personal data. 

  • Request correction of the Personal Data that We hold about You. You have the right to have any incomplete or inaccurate information We hold about You corrected.

  • Object to processing of Your Personal Data. This right exists where We are relying on a legitimate interest as the legal basis for Our processing, unless we are able to demonstrate that our legitimate interests override your rights or we need to continue processing your personal data for the establishment, exercise or defence of legal claims.

  • You have the right to ask Us to restrict or block the processing of your Personal Data that We hold about You in some cases. 

  • Request erasure of Your Personal Data. You have the right to ask Us to delete or remove Personal Data when there is no good reason for Us to continue processing it.

  • Request the transfer of Your Personal Data. We will provide to You, or to a third-party You have chosen, Your Personal Data in a structured, commonly used, machine-readable format. Please note that this right only applies to automated information which You initially provided consent for Us to use or where We used the information to perform a contract with You.

 ​

What if You have a complaint?

24. If You have any concerns regarding Our processing of Your Personal Data, or are not satisfied with Our handling of any request made by You, or would otherwise like to make a complaint, You have the right to lodge a complaint with the competent data protection authority of Your country of residence (in Lithuania, that is the State Data Protection Inspectorate. You can find contact details of the State Data Protection Inspection here: https://vdai.lrv.lt/en/).

 

Links to Other Websites

25. Our Application may contain links to other websites that are not operated by Us. If You click on a third party link, You will be directed to that third party's site. We strongly advise You to review the Privacy Policy of every site You visit.

26. We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

 

Changes to this Privacy Policy

27. We may update our Privacy Policy from time to time. We will take reasonable measures to communicate any changes to this Privacy Policy to You, and will post any updated Privacy Policies on this page.

28. You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, You can contact us by email: info@actoncrisis.com.

------------------------------------------------------------------------------

ACT ON CRISIS PROGRAMĖLĖS PRIVATUMO POLITIKA

 

1. Paskutinį kartą redaguota: Gegužės 29d., 2020
 

2. Šioje privatumo politikoje aprašoma, kaip mes rinksime, naudosime, saugosime ir dalinsimės Jūsų Asmens duomenimis, kai naudositės Programėle, ir papasakosime apie Jūsų privatumo teises ir kaip įstatymai Jus gina.
 

3. Mes esame įsipareigoję saugoti Jūsų privatumą. Svarbu, kad jūs suprastumėte, kaip mes prižiūrime Jūsų Asmens duomenis ir kaip užtikriname ir vykdome savo teisinius įsipareigojimus Jums pagal Duomenų apsaugos įstatymą.
 

4. Jei turite klausimų, susijusių su šia politika ar tuo, kaip mes tvarkome Jūsų Asmens duomenis, susisiekite su mumis el. paštu info@actoncrisis.com.

 

Aiškinimas ir apibrėžimai
 

  Aiškinimas
 

5. Žodžiai, kurių pirmoji raidė yra didžioji, turi toliau nurodytas reikšmes.

6. Apibrėžimai turi tą pačią reikšmę, nesvarbu, ar jie vartojami vienaskaita, ar daugiskaita.

Apibrėžimai

 

7. Šioje privatumo politikoje:

  • Tu/Jūs reiškia fizinį asmenį, kuris prisijungia ar naudojasi Programėle. Pagal BDAR Jus vadinsime duomenų subjektu.

  • Bendrovė (šioje privatumo politikoje vadinama kaip „įmonė“, „mes“ arba „mūsų“) reiškia UAB Emocinis balansas - pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigtą ir įregistruotą įmonę, kurios juridinio asmens kodas 305553328, buveinės adresas - Kelmė, A. Mackevičiaus g. 23-25, Lietuva.

BDAR tikslais įmonė yra duomenų valdytoja, tai reiškia, kad mes esame atsakingi už jų priežiūrą. Jūsų Asmens duomenis naudosime sąžiningai, teisėtai ir skaidriai bei laikydamiesi galiojančio Duomenų apsaugos įstatymo.

  • Programėlė reiškia Bendrovės teikiamą programinę įrangą, pavadinimu Act On Crisis / AOC, kurią Jūs atsisiuntėte į bet kurį elektroninį įrenginį.

  • Asmens duomenys yra bet kokia informacija, susijusi su fiziniu asmeniu, kurio tapatybė yra nustatyta arba gali būti nustatyta. BDAR tikslais asmens duomenys reiškia bet kokią informaciją, susijusią su fiziniu asmeniu, pavyzdžiui, vardą, asmens identifikavimo numerį, buvimo vietos duomenis, interneto identifikatorių arba vieną ar kelis fizinės, fiziologinės, genetinės, psichinės, ekonominės, kultūrinės ar socialinė tapatybės požymius.

  • Įrenginys reiškia bet kokį įrenginį, kuris gali pasiekti Programėlę, pvz., kompiuterį, mobilųjį telefoną ar skaitmeninį planšetinį kompiuterį.

  • BDAR reiškia Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą 2016/679.

  • Duomenų apsaugos įstatymas nurodo taikomus duomenų apsaugos teisės aktus, įskaitant, bet neapsiribojant, BDAR.

 

 

Asmens duomenų rinkimas ir naudojimas

Surinktų duomenų tipai

Asmens duomenys

 

9. Mes renkame ir tvarkome Asmens duomenis, jūsų sąveikos su mūsų Programėle metu, ir būdais, aprašytais žemiau.

10. Kai pasirenkate galimybę asmeniškai pasikalbėti su specialistu, mes prašome pateikti mums tam tikrą asmenį identifikuojančią informaciją, kuri gali būti naudojama norint rezervuoti susitikimą, susisiekti ar identifikuoti jus. Ši informacija gali apimti (bet tuo neapsiribojama):

  • Vardą

  • Elektroninio pašto adresą

  • Telefono numerį

  • Žinutę, kurią norite palikti profesionalui prieš susitikimą

  • Patvirtinimą, kad esate vyresnis nei 18 metų

  • Gyvenamosios vietos šalį

  • pasirinktą kalbą, kuria norite kalbėtis su profesionalu

  • pasirinktą profesionalas

  • pasirinktą laiko tarpą susitikimui

 

11. Kai pateiksite skundą ar pateiksite mums užklausą dėl Programėlės, kartu pateiksite mums ir atitinkamus duomenis, įskaitant duomenis apie savo patirtį ir problemas, susijusias su Programėle.
 

11.1 Naudojimo duomenys, t.y. duomenys apie tai, kaip naudojate Programėlę, renkami automatiškai, kai naudojate Programėlę, kad galėtume analizuoti, kaip vartotojai naudoja Programėlę. Tai padeda mums Programėlę patobulinti ir mes nenaudojame šių duomenų jokiems kitiems tikslams. Nors naudojimo duomenys neidentifikuoja Jūsų vardo ir mes nebandysime Jūsų taip identifikuoti ar tokiu būdu naudoti informacijos priimant su Jumis susijusius sprendimus, informacija yra susieta su unikaliu identifikatoriumi, būtent Jūsų įrenginio ID, todėl jūs esate identifikuojamas ir ši informacija yra Asmens duomenys Duomenų apsaugos įstatymo tikslais. Mums svarbu galėti atskirti skirtingus vartotojus naudojantis šiuo unikaliu identifikatoriumi, kad galėtume išanalizuoti, kaip pavieniai vartotojai naudojasi Programėle. Naudojimo duomenys gali apimti tokią informaciją kaip Jūsų įrenginio interneto protokolo adresas (pvz., IP adresas), jūsų įrenginio ID, Jūsų naudojamo mobiliojo įrenginio tipas, jūsų mobilioji operacinė sistema, informacija apie atidaromą Programėlę, informacija apie regioną, kuriame Programėlė atidaroma, ir kiti diagnostiniai duomenys.

 

Asmens duomenų tvarkymo tikslai ir teisinis pagrindas
 

12. Duomenų apsaugos įstatymas reikalauja, kad mes tvarkytume Jūsų asmens duomenis tik tuo atveju, jei mes tenkiname vieną iš teisinių duomenų tvarkymo pagrindų, nustatytų BDAR, kiekvienam tvarkymo tikslui.

13. Bendrovė gali naudoti Asmens duomenis šiais tikslais:

 

  • Susitarti dėl susitikimo su Jūsų pasirinktu specialistu ir susisiekti arba Jus identifikuoti. Tvarkymas yra būtinas, norint įvykdyti sutartį, sudarytą tarp Jūsų ir mūsų.

  • Prižiūrėti ir tobulinti Programėlę renkant ir tvarkant Naudojimo duomenis. Tvarkymas yra būtinas mūsų teisėtam interesui prižiūrėti ir tobulinti Programėlę.

  • Nagrinėti ir atsakyti į skundus ir klausimus, susijusius su Programėle. Tvarkymas yra būtinas mūsų teisėtam interesui suteikti Programėlės vartotojams geras klientų aptarnavimo paslaugas.


 

Dalijimasis Jūsų asmens duomenimis

 

14. Mes galime pasidalinti Jūsų Asmens duomenimis su mūsų patikimais paslaugų teikėjais, kai jie teikia paslaugas mums ar Jums mūsų vardu ir pagal mūsų nurodymus. Mes visada kontroliuojame ir būsime atsakingi už Jūsų Asmens duomenų naudojimą.

15. Mes galime pasidalinti Jūsų asmenine informacija, aprašyta šioje privatumo politikoje, su šiais gavėjais:
 

  • Programėlės kūrėjai ir administratoriai;

  • Duomenų saugos, duomenų tvarkymo, svetainių prieglobos, debesijos prieglobos, saugojimo sprendimų, programinės įrangos kaip paslaugos („SaaS“) ir kitų IT paslaugų teikėjai;

  • Programėlės analitinių paslaugų teikėjai;

  • Mūsų darbuotojai, kuriems reikia prieigos prie Jūsų duomenų, kad galėtų atlikti savo funkcijas ir kuriems taikomi konfidencialumo įsipareigojimai;

  • Profesionalai: kai dalijatės asmenine informacija norėdami užsisakyti profesionalo paslaugą, el. paštu su jais bus dalijamasi tik Jūsų vardu, pateiktu pranešimu, skirtu pasirinktam specialistui, kalba, kuria norėsite kalbėtis, ir šalimi, iš kurios kalbėsitės.

  • Kiti Programėlės vartotojai: kai dalyvausite bendruomenės pokalbiuose, tik Jūsų pačių pateiktais pranešimais/žinutėmis bus pasidalinta su kitais Programėlės vartotojais.


 

Mes galime dalintis ar perduoti Jūsų asmeninę informaciją kitai įmonei, kiek tai susiję su bet kokiu susijungimu, įmonės turto pardavimu, finansavimu ar viso ar dalies mūsų verslo įsigijimu arba vykstant deryboms dėl jų.

 

Mes taip pat galime atskleisti Jūsų Asmens duomenis, kai to reikalaujama pagal įstatymus, įskaitant įstatymus, galiojančius ne jūsų gyvenamojoje šalyje, kad būtų įvykdytas teismo sprendimas ar kiti teisiniai ar norminiai reikalavimai, pavyzdžiui, teismams, teisėsaugos institucijoms ir reguliavimo institucijoms, tokioms kaip duomenų apsaugos priežiūros institucijos.


Jūsų asmeninių duomenų saugojimas
 

16. Bendrovė saugos Jūsų Asmens duomenis tik tiek laiko, kiek būtina šioje Privatumo politikoje nustatytiems tikslams pasiekti ir įgyvendinti. Mes saugosime ir naudosime Jūsų Asmens duomenis tiek, kiek tai būtina vykdant mūsų teisinius įsipareigojimus (pavyzdžiui, jeigu Jūsų duomenis turime saugoti pagal taikomus teisės aktus), sprendžiant ginčus ir vykdant mūsų teisinius susitarimus bei politiką.
 

17. Bendrovė taip pat saugos Naudojimo duomenis vidaus analizės tikslais. Naudojimo duomenis saugosime tik 1 metus po to, kai juos surinksime. Tai yra reikalinga tam, kad suprastume, kaip laikui bėgant naudojate Programėlę. Po 1 metų mes sujungsime duomenis su kitų vartotojų duomenimis, kad jie nebebūtų siejami konkrečiai su Jumis ar kitais asmenimis.

 

Perdavimai už Europos ekonominės erdvės ribų
 

18. Šioje Privatumo politikoje aprašyti Asmens duomenys gali būti tvarkomi ne Europos ekonominėje erdvėje (EEE), tose šalyse, kuriose Europos Komisija nesuteikia tokio paties lygio asmens duomenų apsaugos, koks suteikiamas EEE. Tokiais atvejais įsitikiname, kad yra įdiegtos papildomos apsaugos priemonės ir Jūsų Asmens duomenys yra apsaugoti.
 

19. „Google LLC“, teikianti mums „Google“ paslaugas, tokias kaip „Google Analytics“, yra įsikūrusi JAV ir tam tikri duomenys gali būti perduoti už EEE ribų. „Google LLC“ dalyvauja Privatumo skyde. Sužinokite daugiau apie „Privacy Shield“ čia - https://www.privacyshield.gov/.

 

 

Jūsų asmeninių duomenų saugumas
 

20. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, imamės tinkamai pagrįstų priemonių Jūsų informacijos apsaugai nuo neteisėtos prieigos, praradimo, netinkamo naudojimo, atskleidimo, pakeitimo ar sunaikinimo. Deja, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors mes padarysime viską, kad apsaugotume Jūsų Asmeninius duomenis, mes negalime garantuoti Jūsų duomenų, perduotų Programėlei, saugumo; bet koks perdavimas yra Jūsų pačių rizika. Gavę Jūsų informaciją, mes imsimės griežtų procedūrų ir saugumo priemonių siekdami užkirsti kelią neteisėtai prieigai.


 

Jūsų teisės, susijusios su Jūsų Asmeniniais duomenimis
 

21. Bendrovė įsipareigoja gerbti Jūsų Asmens duomenų konfidencialumą ir užtikrinti, kad galėtumėte naudotis savo teisėmis.

22. Pagal Duomenų apsaugos įstatymą turite teises, susijusias su Jūsų Asmens duomenų tvarkymo būdais, kurios yra išdėstytos žemiau. Jei norite pasinaudoti bet kuria iš šių teisių arba jei turite klausimų apie šias teises, galite susisiekti su mumis naudodamiesi šios Privatumo politikos pradžioje pateikta informacija. Kai kuriais atvejais mes negalėsime įvykdyti jūsų prašymo; tokiu atveju mes Jums parašysime, kad paaiškintume, kodėl.

 

23. Pagal šią Privatumo politiką jūs turite teisę:

 

  • Prašyti prieigos prie Jūsų Asmens duomenų. Jūs turite teisę reikalauti patvirtinimo, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi, prieigos prie Jūsų asmens duomenų (mums galime pateikti kopiją) ir kitos informacijos apie tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis.

  • Prašyti ištaisyti mūsų turimus Jūsų Asmens duomenis. Jūs turite teisę ištaisyti bet kokią mūsų apie Jus turimą neišsamią ar netikslią informaciją.

  • Prieštarauti Jūsų Asmens duomenų tvarkymui. Ši teisė egzistuoja, kai mes pasikliaujame teisėtu interesu, kaip teisiniu duomenų tvarkymo pagrindu, nebent mes galime įrodyti, kad mūsų teisėti interesai viršija Jūsų teises arba jei mes turime tęsti Jūsų Asmens duomenų tvarkymą, kai tai reikalinga pagrįsti, vykdyti ar ginti teisėtus reikalavimus. 

  • Jūs turite teisę paprašyti mūsų, kad tam tikrais atvejais apribotume ar blokuotume Jūsų Asmens duomenų tvarkymą.

  • Prašyti ištrinti Jūsų Asmens duomenis. Jūs turite teisę prašyti mūsų ištrinti ar pašalinti Asmens duomenis, kai mes neturime tinkamos priežasties juos toliau tvarkyti.

  • Prašyti perduoti savo Asmens duomenis. Mes Jums ar Jūsų pasirinktai trečiajai šaliai pateiksime Jūsų Asmens duomenis susistemintu, paprastai naudojamu, kompiuterio skaitomu formatu. Atkreipkite dėmesį, kad ši teisė taikoma tik automatizuotai informacijai, kurią naudoti Jūs iš pradžių davėte sutikimą mums arba kurią mes naudojome vykdydami sutartį su Jumis.

 

 ​

Ką daryti, jei turite skundą?
 

24. Jei turite kokių nors abejonių dėl to, kaip tvarkome Jūsų Asmens duomenis, ar esate nepatenkinti tuo, kaip tvarkome bet kurį Jūsų pateiktą prašymą, arba norėtumėte kitaip pateikti skundą, turite teisę pateikti skundą kompetentingai duomenų apsaugos institucijai jūsų gyvenamojoje šalyje (Lietuvoje tai yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija. Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos kontaktinius duomenis galite rasti čia: https://vdai.lrv.lt/lt/).

 

 

Nuorodos į kitas svetaines

 

25. Mūsų Programėlėje gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurios mums nepriklauso. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tos trečiosios šalies svetainę. Primygtinai rekomenduojame peržiūrėti kiekvienos Jūsų lankomos svetainės privatumo politiką.

26. Mes nekontroliuojame ir neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

 

Šios Privatumo politikos pakeitimai

 

27. Kartkartėmis galime atnaujinti savo Privatumo politiką. Mes imsimės tinkamų priemonių, kad praneštume Jums apie visus šios Privatumo politikos pakeitimus, ir šiame puslapyje paskelbsime atnaujintą Privatumo politiką.

28. Patariama periodiškai peržiūrėti šią Privatumo politiką, kad būtumėte informuoti apie pakeitimus. Šios Privatumo politikos pakeitimai įsigalioja iškart nuo jų paskelbimo šiame puslapyje.
 


Kontaktai
 

29. Jei turite klausimų dėl šios Privatumo politikos, galite susisiekti su mumis el. paštu: info@actoncrisis.com.