Privacy Policy

(Lithuanian version can be found below)

Website

 

This Privacy Policy describes how we use and with whom we share your personal data, which we collect when you browse our www.actoncrisis.com website (Website), or when you choose to contact us or provide us with your personal data through the Website. 

You will also find important information about your privacy rights, so please read the Privacy Policy carefully. 

Definitions

For the purposes of the Privacy Policy, definitions are used as defined in the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (GDPR).

Data controller

UAB Emocinis balansas, a company incorporated and registered under the laws of Lithuania, with legal entity code 305553328, having its registered office address at Kelmė, A. Mackevičiaus g. 23-25, Lithuania, is the controller of your personal data. Our contact e-mail address is info@actoncrisis.com


 

  1. information we collect and how we use it
     

1.1. Analytical data

We always improve our Website and user experience. Therefore, we have to know what information is most relevant to Website visitors, how often they connect, what browser and device they use, what content is mostly read, what region visitors come from, and similar demographics and statistics.

For this, we use Google Analytics tool, which lets us collect and analyse the relevant data. You can learn more about how Google Analytics works and the information it allows us to collect and analyse here. You may opt out from collection of data by Google Analytics, as described here.

Legal basis to collect analytical data is our legitimate interest to improve the Website. 

1.2. Cookies

A cookie is a small data file that the Website writes to your device when you browse it. A cookie enables the Website to remember your actions and preferences over a period, so you don’t have to keep re-entering them whenever you come back to the site or browse from one page to another.

We use session cookies to remember and identify a connection session, but these cookies do not collect your personal data and last only until you close your browser.

We also use preference cookies which allow you to choose your preferred Website display language and store these cookies on your device for up to 1 year.

Cookies are placed on your device only if you provide your consent, unless cookies are required for strictly technical functioning of the Website. However, note that if you do not consent to the use of cookies, certain functions of the Website may not function properly or may not function at all.

The legal basis for the use of cookies is our legitimate interest in ensuring the technical functionality of the Website. When cookies are used to remember your choices or for statistical purposes, the legal basis is your consent.

You can control and/or delete cookies as you wish – for details, see http://www.youronlinechoices.com/. You can delete all cookies that are already on your computer and you can set most browsers to prevent them from being placed. But if you do this you may have to manually adjust some preferences every time you visit the Website, while some services and functionalities may not work.

1.3.Communication data

We have implemented a functionality in our Website which allows interested parties to contact us with any questions they may have. If you choose to do this, we will collect your [name, e-mail address, subject and content of your message], as well as any information you voluntarily provide to us, to allow us to respond to your inquiries in a timely manner. If you contact us by corresponding with us via e-mail, we store your correspondence.

This data is required to improve the quality of our service, as well as to provide you with the information you need and to answer any questions or requests you may have and is processed on the basis of our legitimate interest to do so.

 

 

2. who may see your data

We may share your personal data with our trusted services providers when they provide services to us, to you on behalf of us and under our instructions. We will control and shall remain responsible for the use of your personal data at all times.

These are the categories of entities that may have access to your personal data:

  • Providers of information technology services such as hosting services and other key operational systems such as banking modules;

  • Other professional service providers such as accountants, legal consultants, audit firms etc.;

  • Our business partners, agents or intermediaries who are a necessary part of the provision of our products and services;

  • Google LLC, which provides us with Google services such as Google Analytics. Google LLC is based in the US and certain data may be transferred outside EU. Google LLC participates in the Privacy Shield. You can learn more about Privacy Shield here - https://www.privacyshield.gov/


    3. how long do we store your data
     

Data collected via Website analytics will be stored for up to 1 year in an identifiable state. 

Communication data used for improving of the quality of our service is stored for up to 1 year. 

Cookies are usually valid for a short term (a day, a week or a month), though in some cases they may remain valid for up to 2 years.

In some cases, personal data may be stored for a longer period if storage of personal data is required in order to protect our or any third parties’ legitimate interests, e.g. in case of a legal dispute, or if we are obligated to do so by law. 

 

 

4. your rights

By contacting us at info@actoncrisis.com you may exercise your rights as the data subject, including the following:

  • The right to request access to your personal data. You may access, correct, update, change or remove your personal data at any time. However, please note that certain information is strictly necessary in order to fulfil the purposes defined in this Privacy Policy and may also be required by law. Thus, you may not remove such personal data;

  • The right to request rectification of your personal data;

  • The right to request erasure of your personal data. If personal data is erased under your request, we will only retain such copies of the information as are necessary for us to protect our or third parties’ legitimate interests, comply with governmental orders, resolve disputes, troubleshoot problems, or enforce any agreement you have entered into with us;

  • The right to data portability.

In some cases you may have a right to request restriction of processing of your personal data or to object to processing of your personal data. 

If you think there is a problem with the way we are handling your personal data, you have a right to file a complaint to your national data protection authority in the EU/EEA. In Lithuania, that is the State Data Protection Inspectorate. You can find contact details of the State Data Protection Inspection here: https://vdai.lrv.lt/en/.

We regularly review this Privacy Policy and reserve the right to modify it at any time in accordance with applicable laws and regulations. Any changes and clarifications will take effect immediately upon their publication on our Website. Please review this Privacy Policy from time to time to stay updated on any changes.

---------------------------------------------------------------------

ELEKTRONINIO PUSLAPIO PRIVATUMO POLITIKA 

 

Šioje privatumo politikoje aprašoma, kaip mes naudojame ir su kuo dalijamės jūsų asmens duomenimis, kuriuos renkame jums naršant mūsų svetainėje www.actoncrisis.com (svetainė) arba kai pasirenkate susisiekti su mumis ar pateikti mums savo asmeninius duomenis per svetainę. 

 

Taip pat rasite svarbios informacijos apie jūsų privatumo teises, todėl atidžiai perskaitykite privatumo politiką.
 

Apibrėžimai
 

Privatumo politikoje naudojami apibrėžimai taip, kaip apibrėžta 2016 m. Balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamente (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir laisvą tokių duomenų judėjimo ir kuriuos panaikinama Direktyva 95/46 / EB (BDAR).
 

Duomenų valdymas

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB Emocinis balansas, pagal Lietuvos įstatymus įsteigta ir įregistruota įmonė, kurios juridinio asmens kodas 305553328, buveinės adresas -  Kelmė, A. Mackevičiaus g. 23-25, Lietuva. Mūsų kontaktinis el. pašto adresas yra info@actoncrisis.com.

  1. informacija, kurią renkame, ir kaip mes ja naudojamės

      1.1. Analitiniai duomenys

Mes nuolatos tobuliname savo svetainę ir vartotojo patirtį. Todėl turime žinoti, kokia informacija yra aktuali internetinės svetainės lankytojams, kaip dažnai jie prisijungia, kokią naršyklę ir įrenginį naudoja, kokį turinį dažniausiai skaito, iš kokio regiono yra lankytojai, ir panašią demografinę informaciją bei statistiką.

 

Tam naudojame „Google Analytics“ įrankį, kuris leidžia rinkti ir analizuoti atitinkamus duomenis. Čia galite sužinoti daugiau apie tai, kaip veikia „Google Analytics“, ir informaciją, kurią šis įrankis mums leidžia rinkti ir analizuoti. Kaip čia aprašyta, galite atsisakyti duomenų rinkimo „Google Analytics“.
 

Teisinis pagrindas rinkti analitinius duomenis yra mūsų teisėtas interesas tobulinti svetainę.

    1.2 Slapukai

 

Slapukas yra mažas duomenų failas, kurį svetainė išsaugo jūsų įrenginyje, tuo metu, kai naršote mūsų svetainėje. Slapukas leidžia svetainei atsiminti jūsų veiksmus ir nuostatas tam tikrą laikotarpį, todėl jums nereikės jų iš naujo nurodyti, kai grįšite į svetainę ar naršysite tarp skirtingų puslapių.

Mes naudojame sesijos slapukus, norėdami atsiminti ir nustatyti ryšio sesiją, tačiau šie slapukai nerenka jūsų asmens duomenų ir išlieka tik tol, kol uždarote naršyklę.

Mes taip pat naudojame pirmenybinius slapukus, kurie leidžia jums pasirinkti pageidaujamą tinklalapio rodymo kalbą ir šie slapukai saugomi jūsų įrenginyje ne ilgiau kaip 1 metus.

Slapukai jūsų įrenginyje išsaugomi tik tuo atveju, jei jūs pateikiate savo sutikimą, nebent slapukai reikalingi griežtai techniniam svetainės veikimui. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei nesutinkate su slapukų naudojimu, tam tikros svetainės funkcijos gali tinkamai arba visiškai neveikti.

Teisinis slapukų naudojimo pagrindas yra mūsų teisėtas interesas užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą. Kai slapukai naudojami jūsų pasirinkimui atsiminti ar statistiniais tikslais, teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas.
 

Galite valdyti ir (arba) ištrinti slapukus - daugiau informacijos rasite svetainėje http://www.youronlinechoices.com/. Galite ištrinti visus slapukus, kurie jau yra jūsų kompiuteryje, ir galite nustatyti daugumą naršyklių, kad slapukai nebūtų jose patalpinti. Jei tai padarysite, jums gali tekti rankiniu būdu koreguoti kai kurias nuostatas kiekvieną kartą lankantis svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

 

    1.3 Komunikacijos duomenys
 

Savo svetainėje įdiegėme funkciją, leidžiančią suinteresuotoms šalims susisiekti su mumis iškilus bet kokiems klausimams. Jei nuspręsite tai padaryti, mes rinksime jūsų [vardą, pavardę, el. pašto adresą, jūsų pranešimo temą ir turinį], taip pat visą informaciją, kurią jūs savanoriškai pateikiate mums, kad galėtume laiku atsakyti į jūsų užklausas. Jei susisiekite su mumis el. paštu, mes saugome jūsų korespondenciją.
 

Šie duomenys yra reikalingi siekiant pagerinti mūsų paslaugų kokybę, taip pat suteikti jums reikiamą informaciją ir atsakyti į visus klausimus ar prašymus, kurie gali kilti, ir yra tvarkomi remiantis mūsų teisėtu interesu tai padaryti.
 

   2. Kas gali matyti jūsų duomenis
 

Kai kuriais atvejais galime pasidalinti jūsų asmeniniais duomenimis su mūsų patikimais paslaugų teikėjais, kai jie teikia paslaugas jums mūsų vardu ir pagal mūsų nurodymus. Mes visada kontroliuosime ir būsime atsakingi už jūsų asmens duomenų naudojimą.

Tai yra subjektų, galinčių turėti prieigą prie jūsų asmens duomenų, kategorijos:

Informacinių technologijų paslaugų, tokių kaip svetainės prieglobos paslaugų, teikėjai ir kitos pagrindinės operacinės sistemos, tokios kaip bankų moduliai;

Kiti profesionalūs paslaugų teikėjai, tokie kaip buhalteriai, teisiniai konsultantai, audito įmonės ir t. t.;

Mūsų verslo partneriai, agentai ar tarpininkai, kurie yra būtina mūsų produktų ir paslaugų teikimo dalis;

„Google LLC“, kuri teikia mums „Google“ paslaugas, tokias kaip „Google Analytics“. „Google LLC“ yra įsikūrusi JAV ir tam tikri duomenys gali būti perduoti už ES ribų. „Google LLC“ dalyvauja Privatumo skyde. Sužinokite daugiau apie „Privacy Shield“ čia - https://www.privacyshield.gov/.

 

      3. Kiek laiko mes saugome jūsų duomenis

Duomenys, surinkti analizuojant svetainę, atpažįstamoje būsenoje bus saugomi iki 1 metų.

Komunikacijos duomenys, naudojami mūsų paslaugos kokybei gerinti, saugomi iki 1 metų.

Slapukai paprastai galioja trumpą laiką (dieną, savaitę ar mėnesį), nors kai kuriais atvejais jie gali galioti iki 2 metų.

Kai kuriais atvejais asmens duomenys gali būti saugomi ilgesnį laiką, jei asmens duomenis reikia saugoti siekiant apsaugoti mūsų ar kitų trečiųjų šalių teisėtus interesus, pvz., teisinio ginčo atveju arba jei mes esame įstatymų įpareigoti tai daryti.

 

       4. Jūsų teisės
 

Kreipdamiesi į mus adresu info@actoncrisis.com, galite naudotis savo, kaip duomenų subjekto, teisėmis, įskaitant šias:

Teisė reikalauti prieigos prie jūsų asmens duomenų. Bet kuriuo metu galite pasiekti, taisyti, atnaujinti, pakeisti ar pašalinti savo asmens duomenis. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad tam tikra informacija yra griežtai reikalinga šioje Privatumo politikoje apibrėžtiems tikslams pasiekti ir ji gali būti būtina pagal teisės aktus: jūs negalite pašalinti tokių asmens duomenų;

Teisė reikalauti ištaisyti savo asmens duomenis;

Teisė reikalauti ištrinti jūsų asmeninius duomenis. Jei asmens duomenys bus ištrinti pagal jūsų prašymą, mes pasiliksime tik tas informacijos kopijas, kurios mums reikalingos siekiant apsaugoti mūsų ar trečiųjų šalių teisėtus interesus, vykdyti vyriausybės įsakymus, spręsti ginčus, pašalinti problemas ar vykdyti bet kurį jūsų sudarytą susitarimą su mumis;

Teisė į duomenų perkeliamumą.

Kai kuriais atvejais jūs turite teisę reikalauti apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą arba nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys.

 

Jei manote, kad kyla problemų dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, turite teisę pateikti skundą nacionalinei duomenų apsaugos institucijai ES / EEE. Lietuvoje tai yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija. Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos kontaktinius duomenis galite rasti čia: https://vdai.lrv.lt/lt/.
 

Mes reguliariai peržiūrime šią Privatumo politiką ir pasiliekame teisę bet kuriuo metu ją pakeisti pagal galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus. Bet kokie pakeitimai ir paaiškinimai įsigalioja iškart po jų paskelbimo mūsų svetainėje. Kartkartėmis peržiūrėkite šią Privatumo politiką, kad laiku sužinotumėte visus pakeitimus.